हार गया मेहरारू से Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi – Khesari Lal Yadav

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi (हार गया मेहरारू से) is the latest Bhojpuri song by Khesari Lal Yadav. Shyam Dehati & Azad Singh has written & composed the song. The song was released on 25 January 2021 on SRK Music.

So lets sing along with Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi & English given below.

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics in Hindi

मेहरारू से…! मेहरारू से…!

मेहर के रहते सूती दुवारे
एसे निमन की हम रहती कुंवारे

ऐ भाई का कही हो?

मेहर के रहते सूती दुवारे
एसे निमन की हम रहती कुंवारे
एतना टेंशन देत बिया की
मिटत नईखे दारु से

सारा जग मैं जीत गया
हार गया मेहरारू से
सारा जग मैं जीत गया
हार गया मेहरारू से

भईला जवान ता ले लिहला बबुआ
उड़ता अपना में तीर
अपना मेहरिया से सब केहू हारल
रहते ता कहते कबीर… ऐ कबीरा…!
रहते ता कहते कबीर…!

अरे शादी के जब डेट धराईल
रहनी बहुते खुश
जईसे मेहरी आईल
हम ता बन गईनी मुस

ऐ हो… हर घड़ी मुँहवा फुलवले रहेले
मरदन के जईसे झुलवले रहेले

डरे हमहू बोल ना पाई
कही मार ना देवे झाड़ू से
सारा जग मैं जीत गया
हार गया मेहरारू से
सारा जग मैं जीत गया
हार गया मेहरारू से

मेहरी के आगे माथा टेकले
एक से एक वीर
तू कवना खेत के मुरई हउवा
रहते ता कहते कबीर… ऐ कबीरा…!
रहते ता कहते कबीर…

अरे यूपी आ बिहार हमके
ठोके ला सलामी
मेहरी हमार हमसे
करावेले गुलामी

ऐ हो… मन करे जहर हम खा ली ऐ श्याम
जाके आजाद कही करा इंतजाम

कुल्हि खबर खेसारी के ले लेव
ई ता विवेकवा साढ़ू से
सारा जग मैं जीत गया
हार गया मेहरारू से
सारा जग मैं जीत गया
हार गया मेहरारू से

तू का फोड़ला सब केहू फोड़ल
ईटा से आपन सिर
टेंशन छोड़ा दूसर लेयावा
रहते ता कहते कबीर… ऐ कबीरा…!
रहते ता कहते कबीर…!

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi Written By – Shyam Dehati & Azad Singh

Also Read :-
धोखेबाज हो गया Dhokhebaaz Ho Gaya Lyrics
बारात में नाचेली Barat Mein Nacheli Lyrics

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In English

Mehraru Se…! Mehraru Se…!

Mehar Ke Rahate Sooti Duvaare
Ese Niman Ki Ham Rahati Kunvaare

Ae Bhai Ka Kahi Ho?

Mehar Ke Rahate Sooti Duvaare
Ese Niman Ki Ham Rahati Kunvaare
Etana Tenshan Det Biya Ki
Mitat Naikhe Daaru Se

Saara Jag Main Jit Gaya
Haar Gaya Mehraru Se
Saara Jag Main Jit Gaya
Haar Gaya Mehraru Se

Bhila Javaan Ta Le Lihala Babua
Udata Apana Mein Tir
Apana Mehariya Se Sab Kehoo Haaral
Rahate Ta Kahate Kabir… Ae Kabira…!
Rahate Ta Kahate Kabir…!

Are Shaadi Ke Jab Det Dharail
Rahani Bahute Khush
Jaise Mehari Aail
Ham Ta Ban Gaini Mus

Ae Ho… Har Ghadi Munhava Phulavale Rahele
Maradan Ke Jaise Jhulavale Rahele

Dare Hamahoo Bol Na Pai
Kahi Maar Na Deve Jhaadoo Se
Saara Jag Main Jit Gaya
Haar Gaya Mehraru Se
Saara Jag Main Jit Gaya
Haar Gaya Mehraru Se

Mehari Ke Aage Maatha Tekale
Ek Se Ek Vir
Tu Kavana Khet Ke Muri Hauva
Rahate Ta Kahate Kabir… Ae Kabira…!
Rahate Ta Kahate Kabir…

Are Yoopi Aa Bihaar Hamake
Thoke La Salaami
Mehari Hamaar Hamase
Karaavele Gulaami

Ae Ho… Man Kare Jahar Ham Kha Li Ae Shyaam
Jaake Aajaad Kahi Kara Intajaam

Kulhi Khabar Khesaari Ke Le Lev
Ee Ta Vivekava Saadhoo Se
Saara Jag Main Jit Gaya
Haar Gaya Mehraru Se
Saara Jag Main Jit Gaya
Haar Gaya Mehraru Se

Tu Ka Phodala Sab Kehoo Phodal
Ita Se Aapan Sir
Tenshan Chhoda Doosar Leyaava
Rahate Ta Kahate Kabir… Ae Kabira…!
Rahate Ta Kahate Kabir…!

Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi Written By – Shyam Dehati & Azad Singh

Music Video of Haar Gaya Mehraru Se

आशा है आपको ऊपर दिए गए Haar Gaya Mehraru Se lyrics in Hindi & English पसंद आए। यदि आपको कोई सुधार मिलता है या कोई टिप्पणी या सुझाव है, तो कृपया नीचे comments में हमें बताएं।

You can also watch Haar Gaya Mehraru Se music video on YouTube.

Song Credit

Song:Haar Gaya Mehraru Se
Singer:Khesari Lal Yadav
Lyrics:Shyam Dehati & Azad Singh
Music:Shyam Dehati & Azad Singh
Music Label:SRK Music
Released:25 January 2021

Song FAQ

Haar Gaya Mehraru Se हिंदी सांग का गायक (Singer) कौन है?

इस गाने को Khesari Lal Yadav ने गाया है।

‘Haar Gaya Mehraru Se’ song का लिरिक्स किसने लिखा है?

इस गीत का लिरिक्स (Lyrics) Shyam Dehati और Azad Singh द्वारा लिखा गया है।

Haar Gaya Mehraru Se हिंदी सांग का म्यूजिक (Music) किसने दिया है?

इस सांग का संगीत (Music) Shyam Dehati और Azad Singh ने दिया है।

‘Haar Gaya Mehraru Se’ सांग कब रिलीज़ (Release) हुआ था?

यह गाना 25 January 2021 को SRK Music पर रिलीज़ हुआ था।

‘Haar Gaya Mehraru Se’ म्यूजिक वीडियो का स्टार कास्ट (Star Cast) क्या है?

इस म्यूजिक वीडियो के स्टार कास्ट हैं – Khesari Lal Yadav और Chandani Singh.

If you liked the Haar Gaya Mehraru Se Lyrics In Hindi & English posted above, then check out the similar Bhojpuri songs below.

Latest Bhojpuri Songs

कतही लगा लेलु Katahi Laga Lelu Lyrics
अहिरान के समान Ahiran Ke Saman Lyrics

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top